Utah UFO fotograferet af landmålere

Fountain Green – Mike K. rapportere: “Objektet blev set over bjergkæden lige direkte syd for mount Nebo nær Nephi, Utah og 3 km syd-vest for Fountain Green den 16. september 2005. ”Jeg var sammen med to kolleger i færd med at opføre en GPS base station, da jeg bemærkede et objekt som udsendte et blødt, glødende lys. Jeg gjorde mine kolleger opmærksom på det og de var begge enige med mig i at det ikke var en helikopter, da det ingen lyd frembragte og desuden var for stort. Vi opholdt os i 2,5 km højde og objektet befandt sig syd-øst for os ca. 3 km borte i en højde af 2 km.

Det lignede en lysprik med en metallisk glans omkring lyset. Objektet bevægede sig op ad ryggen på bjergkæden på tværs af os i en lavere højde og begyndte at svæve på den samme plet i 15 til 20 minutter. Jeg styrtede tilbage til helikopterpladsen, hvor helikopteren smed os af og greb mit digitale kamera og zoomede for bedre at kunne se objektet. Der udstrålede et blødt glødende lys eller energi fra midten af objektet i et gyrosynkront mønster. Det var en form for spidsformet fartøj, som fløj i nærheden af os fra kl. 8.30 til 9.00, så solen stod i øst på den anden side af fartøjet, lavt i horisonten. Jeg vil mene, at objektet var omkring 15 til 20 meter i diameter og kan ikke forklares ved noget konventionelt menneskeskabt eller naturligt objekt.