Florida, Delay Beach

Den 11. august 2006 havde jeg hele dagen igennem under mit arbejde bemærket et højtflyvende militært jetfly over vort område, så jeg vidste, noget var på færde. Da jeg var færdig med mit arbejde omkring kl. 16.30, besluttede jeg mig for at tage nogle billeder af himlen hele vejen rundt, og dette var, hvad jeg fangede. Jeg tog et par billeder af dette område, og objektet var kun med på det ene. Dette billede blev taget i samme område som jeg så tre hvide tallerkener bevæge sig vestpå sidste lørdag. Da de nåede min kl. 9.00 position, forsvandt de simpelthen eller blandede sig med himlen bagved. Det samme skete med denne tallerken. Jeg så den ikke med det blotte øje, men kameraet kan se dem. Dette område har haft stor UFO aktivitet siden maj måned. Jeg har opdaget, at hvis jeg har set højtflyvende militære jetfly, er de på udkig efter noget.