Rapport fra Beatriz Cid Fernández

Øjenvidne: ”Fredag den 25. november 2005 besøgte jeg Basilikaen i Guandalupe (Vor Frue) sammen med min mand og datter. Da vi gik ud til esplanaden for at fodre duerne, så vi at mange kugler manøvrerede omkring på himlen.”
”Først stillede de op på en enkelt linie og ordnede sig dernæst i rørform og forblev i denne i nogle minutter, på samme sted, fuldstændig ubevægeligt. Så ringede jeg til min søster Ana Luisa for at fortælle hende, hvad der foregik. Tidspunktet var ca. kl. 15.00.”
”Jeg er sikker på, at det ikke var balloner, for de bevægede sig af sig selv og dannede formationer. Ej heller var det fugle, idet de var fuldstændig kuglerunde og meget skinnende. De forsvandt også pludseligt for øjnene af mere end 200 mennesker, som befandt sig på stedet.”
”Observationen minder meget om den, jeg havde i 1999, da pave Johannes Paul II besøgte Mexico, selv om jeg dengang så dem i lavere højde.