Mexicansk yngling filmer UFO over by

Ana Luisa Cid interviewede Sergio Javier Mayen, som filmede to UFOer over hovedstaden Torre Blancas område den 21. oktober 2005 kl. 18.26. Sergio på 16 år fortæller: ”Jeg klatrede op på taget for at gøre indtryk på min søster Melissa, som fortalte mig at der var et UFO på himlen. Vi så begge en rød-farvet kugle og jeg fik hurtigt min kamera sat på video optagelse. Den røde kugle var forsvundet, men jeg så et andet kugleformet skinnende UFO lavt på himlen. Efter at have filmet kuglen og taget nogle billeder, lagde jeg mærke til en flyvemaskine som var på vej ned og jeg besluttede at zoome ud, så at den kunne komme med. Et andet UFO dukker op senere på videoen. Det bevægede sig meget hurtigt under opstigning mod zenith. Af den grund var jeg sikker på, at det ikke kunne være en flyvemaskine eller noget andet kendt. Det var et kugleformet sort objekt som var omgivet af mindre kugler, der var oplyste.

Observationen varede 3½ minut. UFOerne steg mod himlen meget hurtigere end et fly. Videoen har en varighed af 3 minutter og blev optaget med et Sony Handicam, Mini DV format, model DCR-HC15.